Skulle behöva boka in mig på massage

Det senaste så har jag känt mig stel i axlar, nacke och rygg. Det jag tror att jag behöver är att gå och få massage. Jag har sett att det finns ett ställe på nätet som heter Timecenter.se och att man där kan söka efter massage Stockholm. Det är ju rätt bra. Jag vet inte vad för massage jag ska ta bara. Finns ju svensk massage i Stockholm så väl som thaimassage och en massa andra varianter. Får söka på Timecenter.se och se vad jag kan hitta för något. 

Kanske skulle satsa på spa?

För många år sedan var jag på ett spa. Där fanns det sånt tvagningsrum, samt att det fanns massa rum med bassänger, kalla och varma, olika former av bastu, duschar med mera. Det fanns även ljusterapi-rum och massa mer. Sen kunde man beställa massage, och andra former av behandlingar. Jag var bara där en halv dag, men jag skulle lätt kunna tänka mig att åka på spa över en hel helg. Tänk att få njuta av det i flera dagar. Sen sova i sköna hotellsängar, äta goda frukostar och goda middagar. Frågan är bara vilket spa som är bäst. Finns ju rätt många att välja på i hela Sverige.

En tid för massage först

Men först får det nog bli ett massagebesök innan jag funderar på spa. Måste lösa upp mina stela leder och så. Så ska kolla efter ett bra ställe nu och boka en tid!

 

6 Mar 2019