Har ni börjat julpynta än?

I helgen som var, så var det ju redan andra advent! Jag satte ju upp alla adventsstakar och julgardiner med mera redan till första advent. Fick även då ringa en elektriker i Växjö, för en av mina vägguttag krånglade! Men det löste han snabbt och lätt.

I helgen rotade jag efter mitt julpynt, men hittade inte allt! Har slarvat bort allt vad glitter heter! Nu brukar jag inte pynta en massa än, men en del tomtar och snögubbar har ju fått komma fram. Ska ut på stan idag och fixa hem nytt glitter. Dels till granen, dels sådant tjockt glitter ni vet som man kan hänga upp lite varstans.

Granen kommer inte in än

Det dröjer i alla fall minst en vecka till innan granen kommer in här. Givetvis vill jag ha en äkta! Blir att köpa en, för har ingen skog nära där det går hugga en själv. Det gjorde vi alltid när jag var liten. Vi hade lov att ta gran i den skogen vi bodde nära. Har haft funderingar på ibland att satsa på en fejk-gran, för dagens sådana granar är rätt fina faktiskt. Det var de inte förr. Fast, det är ju något speciellt med en riktig gran, den doftar så gott. Nackdelen är väl alla barren på golvet sedan i januari då den ska ut!

Hur gör ni med julen och pyntandet och gran? Kanske en del av er redan är klara med allt sådant?

7 Dec 2021