Äntligen höst

Jag vet att många inte håller med mig men hösten är helt underbar. Naturen är fylld av sprakande färger och djuren håller på och fyller sina matförråd för vintern eller äter sig extra tjocka. För oss människor är det enklare, och mer hälsosamt, att ta på oss en jumper istället för att gå upp i vikt. Det är ett perfekt plagg! Jumper kan man ha på sig när det är både höst och vinter, och de är också något man kan ge bort i present. Jag tror inte jag någonsin sett någon bli ledsen över att få en ny varm och skön jumper i present faktiskt. 

Mys med en eld på hösten

En av de saker som gör hösten till min bästa tid på året är att jag kan ta med mina nära och kära ut i skogen. Vi plockar svamp och bär och jag brukar ta med lite ved. Efter någon timme eller två, där barnen fått leka av sig ordentligt medan vi vuxna plockat det vi hittat, så tänder jag en brasa.

Ett par grillkorvar senare är alla väldigt nöjda och glada och energin är på topp igen. Tänk vad mycket en varm jumper, en härlig brasa i skogen och lite korv kan göra! Den energin man får behöver man när man kommer hem och ska rensa allt man plockat. Det är kanske mindre kul men när man är klar så känner man sig faktiskt rätt nöjd ändå. 

30 Oct 2021