Silversmycken Lyx i vardagen

Trots att silversmycken är relativt billigt jämfört med andra ädla metaller så ger det en lyxkänsla och de är riktigt slitstarka så att man kan ha dem till vardags utan att de känns utnötta. Man kan välja motiv utifrån känsla eller humör. Kanske ett hjärta när man ska på middag med älsklingen, eller ett smycke med minnen som man fått vid ett speciellt tillfälle. Extra lyxigt är det med svenska smidda smycken då man känner en närhet till den som gjort smycket och man vet lite om bakgrunden.

Silver ger inga allergier

Silversmycken är också bra för det är ytterst ovanligt att det orsaker några allergier eller kliande utslag och man kan ha det både som ringar, armband eller halsband. Halsband är en favorit eftersom det är diskret men ändå lyser upp hela ansiktsbilden så att man ser vackrare ut utan att man kan peka på att det är just smycket som gör skillnaden. Man kan också ha minnen i ett halsband t.ex. ett smycke som betyder något, som man haft när man nått framgång och som kan återskapa samma känsla. Nästan som en amulett.

Ringar är så snygga

Ringar kan man också bära permanent. Välj ett finger beroende på om du är förlovad eller inte. Välj gärna en slät rund ring, för om man har för stora stenar eller utsmyckningar kan de vara i vägen och fastna i olika saker. Armband kan vara lite opraktisk också, speciellt om de är stora och hänger ner så skrapar de ofta i t.ex. datorn om man sitter och skriver, men det är snyggt på festen.

 

28 Nov 2016