Så varmt och mysigt med fårskinn

Jag har precis köpt helt underbara fårskinn på nätet. De är varma och mysiga. Framför allt är de snygga, och för min del är det det som är viktigast. Det är så inne med fårskinn inom heminredning. De finns som kuddar, filtar, mattor och de är praktiska för du kan ha dem överallt och det blir så snyggt. Varmt med för den delen. Shoppa också du fårskinn online.

Jag har letat efter inredningsprylar

Som jag har letat efter nya inredningsprylar. Jag har äntligen flyttat så jag kan bestämma själv hur jag vill ha det hemma. Min inredning går i vitt, svart och grått, med några färgklickar här och där. Jag vill ha en vilsam färg på mitt hem och då är vitt den bästa färgen, däremot kan vitt bli tråkigt om allt går i vitt, så jag har letat efter svarta och grå saker som kan bryta av den vita färgen. Därför blev jag så överlycklig när jag hittade ebbesbutik.se på nätet. De har de priserna som jag har råd med. Bra va?

Gröna växter också bra

När jag väl valt vilka färger jag vill ha på mina möbler och tapeter är det växterna som kan göra det mysigt. Det har lag läst på flera inredningsbloggar. Stora gröna växter är inne. Gärna i grupper och de behöver inte vara radade längs fönstret. Man kan faktiskt köpa garderobsblommor som inte är beroende av ljus utan blommar även i mörker. Vissa växter vill ha mycket sol, som olivträd och andra medelhavsväxter. Pelargoner vill också ha ljus. Däremot kan man ha dadelpalmer som inte alls är beroende av solljus. Nu är jag äntligen nöjd med min lilla lägenhet.

10 Jul 2017