Roadtrip inom Sverige med nya Vision X lampor

Det är inte enbart killar som gillar bilar, det finns faktiskt en hel del av oss tjejer som gillar att köra bil även om en stor majoritet helst av allt slipper att meka med bilen när den väl börjat strula. I går kom jag hem från en roadtrip som jag och mina tjejkompisar planerat i flera månader. Egentligen var roadtrippen inte speciellt märkvärd för en utomstående men för oss som länge velat upptäcka Sveriges största städer så var det just själva känslan av frihet av att ge sig ut på de stora vägarna. Innan avresa så var vi noga med att inte glömma viktiga detaljer som att kontrollera att ingenting på bilen var trasigt, att bli stoppad för att en blinkers inte fungerar korrekt kunde ju förstöra hela roadtrippen.

Ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till

Inför resan ville jag köpa till några extraljus till bilen då jag inte var nöjd med bilens belysning. Roadtrippen skulle ju innebära att vi vissa dagar behövde köra under kvällstid och belysningen är ju i princip obenfintlig på de stora motorvägarna. Vi tjejer slog samman våra budgetar och köpte in nya lampor då vi la stor vikt på säkerhet. Efter att vi letat runt på nätet så föll valet till slut på Vision X. Lamporna var väldigt dyra men med tanke på att vi var så många som delade på kostnaden så blev det inte lika dyrt som det annars hade blivit. En av tjejkompisarna jobbar dessutom för en nätbutik som säljer lampor i form av led arbetsbelysning och extraljus och vi kunde därför få till ett riktigt bra pris som vi inte kunde motstå. Anledningen till att vi valde Vision X är för att lampan var ip69k certifierad och hade en garanti på fem år.

Jag har alltid velat ha kvalitet före kvantitet och hellre då att man satsar på superstarka extraljus än budget skräp som knappt håller i en månad. Vår roadtrip blev riktigt lyckad och de nya lamporna imponerande stort. Billiga extraljus går att finna men är sällsynt, speciellt om man är i behov av ett kraftfullt ljus och detsamma gäller även för arbetsljus. Det är väldigt stor skillnad att köra om nätterna när man har bra belysning som gör att man ser farorna tidigt framför fordonet eller vid vägrenen. Säkerhet är väldigt viktigt för mig och jag tycker faktiskt det bör vara en prioritering för alla er andra.

27 Sep 2016