Jag tänker göra det

Drömhaka!

Jag är i allmänhet nöjd med mig själv och har både god självkänsla och gott självförtroende. Jag tycker att jag ser ganska bra ut, kanske till och med bättre än verkligheten gör gälla, fniss. Men det finns en grej som jag har stört mig på när det gäller mitt utseende ända sedan jag var liten flicka och det är min haka. Eller snarare den haka jag inte riktigt har. Eller alltså jo, jag har en haka, men sedan har jag en fettkudde och extra hud under den så att det ser ut som att jag har en dubbelhaka så fort jag bara slappnar av minsta lilla. Jag är absolut inte överviktig så fettet är en lokal depå som ingenting rår på den "naturliga" vägen.

Bara det bästa 

Jag är nu 23 år gammal och har bestämt mig för att göra något åt mitt lilla komplex. Jag vill liksom få det ur vägen och bli en riktig heting. Jag har letat efter en bra plastikkirurg ett tag, Googlat i oräkneliga timmar och förhört mig på forum och bland bekanta. Skräcken vore ju att lida sig genom en smärtsam operation, betala en  enorm summa pengar och lägga en hel semester på att återhämta sig och sedan vara missnöjd med resultatet. Mardröm!

Jag har dock sett personer som gjort fettsugning under hakan, samt stramat upp huden lite, och fått fantastiska resultat. Jag har bestämt mig för att göra det och har tid för konsultation nu i maj. Nervös är jag, men också superpepp!

5 Apr 2019